Vaja läheb:

Lihtne, kiire ja maitsev kanaroog, kus tummises Satay marinaadis marineeritud kanafilee küpseb varda otsa lükatuna mõnusaks suupisteks. Suvisel ajal võid neid kanafileevardaid ka grillil küpsetada, aga maitsev jääb kana ka ahjus kas tavarežiimil või grillelemendi all küpsetatuna.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Sega omavahel Satay kaste, kookospiim ja kalakaste. Tõsta kanafilee ribad marinaadi sisse ja jäta mõneks tunniks marineerima.  

Lükka siis kanafileed puidust tikkude otsa. Küpseta ahjus grillelemendi ca 10-15 minutit all või kuumal grillil mõne minuti jooksul, kuni kana on läbi küpsenud. Küpsemisaeg sõltub kanafileeribade paksusest ja grillil küpsetades küpseb kana kiiremini. Serveerides puista peale värskeid ürte. 

Juurde sobib pakkuda erinvaid meelepäraseid kastmeid, kuhu saab kanavardaid dippida.