Vaja läheb:

  • 2 küüslauguküünt, hakituna
  • 2-3 sl Thai Choice Masaman karripastat Thai Choice Masaman karripasta
    Thai Choice Masaman karripasta
  • 400ml purk Thai Choice kookoskreemi Thai Choice kookoskreem
    Thai Choice kookoskreem
  • 7 dl köögiviljapuljongit
  • Pool lillkapsapead, õisikuteks eraldatuna
  • 1 paksoi, tükeldatuna (võid kasutada ka Hiina kapsast)
  • 300 g tooreid hiidkrevetisabasid
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart
  • Serveerimiseks hakitud rohelist sibulat või koriandrit ja idusid
  • Õli praadimiseks

Mõnus ja lihtne supp mereannisõpradele, kus võtmerollis maitsestajana Masaman karri. Siin supis on köögiviljadeks lillkapsas ja paksoi (hiina lehtnaeris), aga samamoodi võid kasutada ka brokolit, kirsstomateid või muid meelepäraseid köögivilju.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel. Lisa pannile küüslauk ja hauta see läbi. Lisa karripasta, sega ühtlaseks ja hauta paar minutit. Kalla pannile kookoskreem ja puljong ning lase keema tõusta. Alanda siis kuumust ja lase umbes 5 minutit vaikselt keeda. Tõsta kastme sisse lillkapsas ja keeda 5 minutit. Lisa siis paksoi ja krevetid ning keeda mõni minut, kuni krevetid on valmis. Serveerides puista peale värsket hakitud rohelist sibulat või koriandrit ja idusid.