Vaja läheb:

  • 2 küüslauguküünt, hakituna
  • Serveerimiseks hakitud rohelist sibulat või koriandrit ja idusid
  • Soola ja pipart
  • Oliiviõli
  • 300 g tooreid hiidkrevetisabasid
  • 1 paksoi, tükeldatuna (võid kasutada ka Hiina kapsast)
  • Pool lillkapsapead, õisikuteks eraldatuna
  • 7 dl köögiviljapuljongit
  • 400ml purk Thai Choice kookospiima Thai Choice kookospiim
    Thai Choice kookospiim
  • 2-3 sl Thai Choice Masaman karripastat Thai Choice Masaman karripasta
    Thai Choice Masaman karripasta
  • Õli praadimiseks

Mõnus ja lihtne supp mereannisõpradele, kus võtmerollis maitsestajana Massaman karri. Siin supis on köögiviljadeks lillkapsas ja paksoi (hiina lehtnaeris), aga samamoodi võid kasutada ka brokkolit, kirsstomateid või muid meelepäraseid köögivilju.

Valmistamine:

Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel. Lisa pannile küüslauk ja hauta see läbi. Lisa karripasta, sega ühtlaseks ja hauta paar minutit. Kalla pannile kookospiim ja puljong ning lase keema tõusta. Alanda siis kuumust ja lase umbes 5 minutit vaikselt keeda. Tõsta kastme sisse lillkapsas ja keeda 5 minutit. Lisa siis paksoi ja krevetid ning keeda mõni minut, kuni krevetid on valmis. Serveerides puista peale värsket hakitud rohelist sibulat või koriandrit ja idusid.