Vaja läheb:

  • 400 g kanafileed, tükeldatuna
  • Soola ja pipart
  • Laimi
  • Värsket koriandrit ja rohelist sibulat, hakituna
  • 2 tl pruuni suhkrut
  • 1 sl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • 200g Thai Choice oanuudleid (sobivad ka tavalised Thai Choice riisinuudlid) Thai Choice oanuudlid
    Thai Choice oanuudlid
  • 400 ml purk Thai Choice kookoskreemi Thai Choice kookoskreem
    Thai Choice kookoskreem
  • 1l köögivilja- või kanapuljongit
  • Väike jupp ingverit, riivituna
  • 3 tl Thai Choice punase karri pastat Thai Choice punane karripasta
    Thai Choice punane karripasta
  • 1 sibul, poolratastena
  • 1 punane paprika, tükeldatuna
  • 3 küüslauguküünt, hakituna
  • Õli praadimiseks

Vürtsikas ja maitseküllane punase karriga supp on tervislik toidukord, kus ühes supis saavad kokku köögiviljad ja kana.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Kuumuta poti põhjas õli. Maitsesta kana soola ja pipraga ja pruunista siis kanatükid õli sees paari minuti jooksul. Lisa potti küüslauk, paprika ja sibul. Kuumuta segades 3-4 minutit. Sega siis juurde punase karri pasta ja ingver ja kuumuta veel minutijagu.

Kalla juurde kanapuljong ja kookoskreem. Lase keema tõusta ja lisa ka kana. Alanda kuumust ja keeda umbes 10 minutit. Sega juurde nuudlid ja maitesta kalakastme ja ning suhkruga. Tõsta pliidilt ja kontrolli maitsed. Lisa laimimahla. Serveerides lisa värkset koriandrit ja rohelist sibulat.

Valmistamisaeg: 20 minutit