Vaja läheb:

  • 1 dl Japanese Choice Panko paneerimishelbeid Japanese Choice panko paneerimishelbed
    Japanese Choice panko paneerimishelbed
  • 1 muna
  • 3 sl piima
  • 400 g seguhakkliha
  • 2 sl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • Väike jupp ingverit, riivituna
  • 2 tl Thai Choice rohelise karri pastat Thai Choice roheline karripasta
    Thai Choice roheline karripasta
  • 1 tl suhkrut
  • 1-2 küüslauguküünt, hakituna
  • Värsket hakitud koriandrit
  • Soola ja pipart
  • Õli praadimiseks
  • Kaste:
  • 400ml purk Thai Choice kookoskreemi Thai Choice kookoskreem
    Thai Choice kookoskreem
  • 2 sl Thai Choice rohelise karri pastat Thai Choice roheline karripasta
    Thai Choice roheline karripasta
  • 1 tl suhkrut
  • 2 küüslauguküünt, hakituna
  • Laimimahla
  • Soola ja pipart
  • Serveerimiseks laimisektoreid, idusid, värskelt hakitud koriandrit või rohelist sibulat

Särtsaka rohelise karriga kookoskaste aitab lihapallidele hoopis uue värvingu anda ja kindlasti saab sellest roast nii suurte kui väikeste aasia maitsete austajate lemmik.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Sega kausis panko paneering, muna ja piim. Jäta 10 minutiks seisma. Lisa siis hakkliha, ingver, karripasta, kalakaste, suhkur, koriander, küüslauk, sool ja pipar. Sega kõik ühtlaseks. Vormi massist lihapallid. Kuumuta pannil õli ja prae lihapalle õli sees, kuni need on kuldsed. Lihapallid ei pea olema täiesti läbi küpsenud, kuna nad järeküpsevad hiljem kastme sees. Tõsta kuldseks praetud lihapallid taldrikule ja puhasta pann.

Lisa pannile kookoskreem, kuumuta ja lisa siis rohelise karri pasta, suhkur ja küüslauk. Sega läbi ja tõsta kastme sisse lihapallid. Hauta palle kastmes 7-10 minutit. Maitsesta vajadusel kas kalakastmega või soola ja pipraga ning laimimahlaga. Serveerides paku juurde aurutatud riisi ja puista peale idusid ja värsket hakitud koriandrit ja/või rohelist sibulat.