Vaja läheb:

  • 6 nahata ja kondita kanakintsu või 2 suuremat kanafileed
  • 1 sibul, poolratastena
  • 2 küüslauguküünt, hakituna
  • 1 roheline paprika, tükeldatuna
  • 1 punane paprika, tükeldatuna
  • 2-3 sellerivart, tükeldatuna
  • 2 sl maisitärklist
  • 1 tl küüslaugupulbrit
  • 1 tl jahvatatud musta pipart
  • 1 tl jahvatatud ingverit
  • 4-5 sl Thai Choice musta pipra kastet Thai Choice musta pipra kaste
    Thai Choice musta pipra kaste
  • 3 sl Thai Choice austrikastet Thai Choice austrikaste
    Thai Choice austrikaste
  • Õli, praadimiseks
  • Serveerimiseks idusid ja hakitud rohelist sibulat

See on tõenäoliselt taas üks argiõhtu päästja retsept, kus kiirelt, kättesaadavatest toiduainetest ja lihtsa vaevaga saad valmistada maitsva roa. Võtmekomponendiks on siin musta pipra kaste, millele annab veel maitselisa austrikaste. Köögiviljadest sätivad end kana kõrvale seller, sibul ja paprika. Tulemuseks on väga maitsev mõnus kergelt krõmpsuvate köögiviljadega kanaroog.

Neljale kuni kuuele

Valmistamine:

Tükelda kana suupärasteks tükkideks. Sega omavahel maisitärklis, küüslaugupulber, must pipar ja jahvatatud ingver. Tõsta kanatükid tärklisesegu sisse ja veereta tükke nii, et nad oleksid üleni tärkliseseguga kaetud.

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Prae kana pannil õli sees igast küljest läbi. Ära panni üle koorma, vajadusel tee seda osade kaupa. Tõsta kana pannilt ära. Vajadusel puhasta pann ja lisa täiendavalt õli. Tõsta pannile esmalt sibul ja küüslauk ning kuumuta mõne minuti jooksul läbi. Lisa siis paprika ja seller ning voki umbes 5 minutit, kuni köögiviljad on poolküpsed. Lisa pannile nüüd kana, musta pipra kaste ja austrikaste. Kuumuta podisemiseni, alanda siis kuumust ja hauta vaiksel tulle kümmekond minutit või seni, kuni  kana on läbi küpsenud.

Serveerimisel lisa idusid ja hakitud rohelist sibulat ning paku juurde aurutatud riisi.