Valmistamine:
Tükelda kana suupärasteks tükkideks. Sega omavahel maisitärklis, küüslaugupulber, must pipar ja jahvatatud ingver. Tõsta kanatükid tärklisesegu sisse ja veereta tükke nii, et nad oleksid üleni tärkliseseguga kaetud.
Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Prae kana pannil õli sees igast küljest läbi. Ära panni üle koorma, vajadusel tee seda osade kaupa. Tõsta kana pannilt ära. Vajadusel puhasta pann ja lisa täiendavalt õli. Tõsta pannile esmalt sibul ja küüslauk ning kuumuta mõne minuti jooksul läbi. Lisa siis paprika ja seller ning voki umbes 5 minutit, kuni köögiviljad on poolküpsed. Lisa pannile nüüd kana, musta pipra kaste ja austrikaste. Kuumuta podisemiseni, alanda siis kuumust ja hauta vaiksel tulle kümmekond minutit või seni, kuni kana on läbi küpsenud.
Serveerimisel lisa idusid ja hakitud rohelist sibulat ning paku juurde aurutatud riisi.