Vaja läheb:

Masaman karri pasta on hea abiline, kui ei ole mahti liialt toiduvalmistamisele aega ega energiat raisata, aga samas sooviks midagi maitseküllast ja mõnusat. Kookoskreemiga kastmes annab masaman karri pasta maitsva ja nauditava tulemuse. Seekord sai siia kastmesse sobitatud kartul ja kana. Kartulina sobib hästi kastutad näiteks eelmisest päevast järele jäänud keedetud kartulit. Sellist kastet võib serveerida aurutatud riisiga.

Kahele-kolmele

Valmistamine:

Kuumuta pannil õli. Lisa pannile Masaman karri pasta ja kuumuta õlis paari minuti jooksul läbi, kuni pasta muutub aromaatseks. Alanda veidi kuumust ja lisa pannile tükeldatud kana. Voki kanatükid igast küljest kiirelt läbi ja kalla siis pannile kookoskreem osade kaupa ja sega hoolikalt läbi. Lisa ka tükeldatud keedetud kartul. Soolasust lisa kastmele kalakastmega. Hauta vaiksel kuumusel pannitäit seni, kuni kana on läbi küpsenud. Serveerides lisa värsket koriandrit ja hakitud tšillit ja paku juurde aurutatud riisi.