Valmistamine:
Rösti maapähkleid keskmisel kuumusel kuni need on kuldsed. Tõsta purustajasse. Lisa sinna ka karripasta, sibul, küüslauk, koriander ja must pipar. Lisa veidi vett ja töötle siis ühtlaseks pastaks.
Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Lisa pannile eelnevalt valmistatud pasta ja kuumuta paari minuti jooksul läbi, kuni see muutub aromaatseks. Lisa pannile kookoskreem ja sega läbi ühtlaseks. Kuumuta keemiseni ja keeda paar minutit, kuni kaste pisut pakseneb. Lisa siis kastme sisse paprika ja oad ning kuumuta umbes minutijagu. Järgmisena lisa krevetid ja ja kuumuta paar minutit, kuni krevetid on värvi muutnud. Maitsesta kaste suhkru, kalakastme ja kaffirlaimi lehtedega. Kontrolli maitseid.
Serveeri koos aurutatud riisiga ja lisa serveerides kastmele idusid, värsket koriandrit ning paku juurde laimisektoreid.