Valmistamine:
Kuumuta pannil keskmisel kuumusel osa kookosõlist. Lisa sibul ja hauta seda 3-5 minutit, kuni sibul hakkab kergelt pruunistuma. Lisa küüslauk ja ingver ning hauta veel veidi. Alanda kuumust ja lisa siis pannile karripulber, punase karri pasta ja jahvatatud vürtsköömned. Kuumuta segades mõni minut, kuni segu muutub aromaatseks on ühtlaselt läbi kuumutatud.
Tõsta nüüd jälle veidi kuumust. Lisa pannile veel täiendavalt kookosõli ja tükeldatud paprika. Hauta minutijagu ja lisa siis tükeldatud kana. Maitsesta kana soola ja pipraga ning prae ca 5 minutit või kuni kana on kergelt pruunistunud.
Kalla pannile kookoskreem, laimimahl ja lisa ka suhkur. Sega ja hauta, kuni kana on läbi küpsenud ja kaste hakkab veidi paksenema. Lisa soolasuse lisamiseks veidi ka kalakastet. Kontrolli maitseid.
Serveerides lisa värsket koriandrit ja paku juurde aurutatud basmati riisi.