Vaja läheb:

  • 2-3 sl Thai Choice kookosõli Thai Choice öko külmpress kookosõli
    Thai Choice öko külmpress kookosõli
  • 1 väiksem sibul, hakituna
  • 2-3 küüslauguküünt, hakituna
  • Pöidlasuurune jupp ingverit, hakituna või riivituna
  • 2 tl karripulbrit
  • 2-3 tl Thai Choice punase karri pastat Thai Choice punane karripasta
    Thai Choice punane karripasta
  • 1 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 suurem punane paprika, tükeldatuna
  • 500 g kondita ja nahata kana kintsuliha või kanafileed, tükeldatuna
  • 400 g ehk üks purk Thai Choice Lite kookoskreemi Thai Choice väherasvane kookoskreem
    Thai Choice väherasvane kookoskreem
  • 2 tl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • 1-2 tl pruuni suhkrut
  • Värsket koriandrit
  • Laimimahla
  • Vajadusel soola ja pipart
  • Aurutatud basmati riisi serveerimiseks

See on ühest küljest lihtne ja kiirelt valmiv, teisalt aga maitsenaudingut pakkuv mõnus parajalt vürtsikas kanakaste, mis sobib hästi nii argiõhtuks kui ka soovi korral pühapäevalõunaks. Kanaliha võib olla nii kanafilee, aga väga mõnus jääb ka nahata ja kondita kintsuliha. Kookoskastmes on kasutatud Thai Choice lahjemat kookoskreemi, mistõttu on kaste ka vähem rasvasem.

Neljale

Valmistamine:

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel osa kookosõlist. Lisa sibul ja hauta seda 3-5 minutit, kuni sibul hakkab kergelt pruunistuma. Lisa küüslauk ja ingver ning hauta veel veidi. Alanda kuumust ja lisa siis pannile karripulber, punase karri pasta ja jahvatatud vürtsköömned. Kuumuta segades mõni minut, kuni segu muutub aromaatseks on ühtlaselt läbi kuumutatud.

Tõsta nüüd jälle veidi kuumust. Lisa pannile veel täiendavalt kookosõli ja tükeldatud paprika. Hauta minutijagu ja lisa siis tükeldatud kana. Maitsesta kana soola ja pipraga ning prae ca 5 minutit või kuni kana on kergelt pruunistunud.

Kalla pannile kookoskreem, laimimahl ja lisa ka suhkur. Sega ja hauta, kuni kana on läbi küpsenud ja kaste hakkab veidi paksenema. Lisa soolasuse lisamiseks veidi ka kalakastet. Kontrolli maitseid.

Serveerides lisa värsket koriandrit ja paku juurde aurutatud basmati riisi.