Vaja läheb:

Täistaimne ja maitseküllane nuudliroog, kus krõbedaks praetud tofule tulevad seltsiks värviküllased köögiviljad ja seened. Vaatamata koostisaine rohkusele on selle vokiroa valmistamine tegelikult väga lihtne ja kiire ettevõtmine. Soovi korral võid kasutada erinevaid köögivilju ja neid oma eelistuste järgi kombineerida. Võtmeks on siin riisiroa juures maitseküllane ja parajalt vürtsikas küüslaugune kaste, mis kõik koostisosad üheks tervikuks seob.

Neljale

Valmistamine:

Sega kokku üks supilusikatäis seesamiõli, sojakaste, kalakaste, suhkur, sriracha kaste, austrikaste ja hakitud küüslauk. Keeda riisinuudlid vastavalt pakendi juhisele. Kurna ja tõsta kõrvale.

Prae tofu läbi. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli koos ühe supilusikatäie seesamiõliga. Lisa pannile tofu ja pruunista tofukuubikud igast küljest mõne minuti jooksul. Vajadusel tee seda osade kaupa ja ära panni üle koorma.

Lisa pannile tofu juurde sibul ja prae seda 2-3 minutit. Lisa siis paprika ja seened ja jätka hautamist mõne minuti jooksul.

Järgmisena lisa brokoli ja suhkruherned. Sega kõik läbi ja voki veel umbes viis minutit. Lisa siis nuudlid ja kaste ning sega kõik läbi. Kuumuta läbi mõne minuti jooksul, serveeri ja lisa serveerides ka hakitud roheline sibul.