Vaja läheb:

  • 3 tk pardifileed
  • 1 tk väike tšillikaun
  • 100 g basiilikut
  • 250 g kirsstomateid
  • 200 g ananassi
  • 2 tl Thai Choice punane karripastat Thai Choice punane karripasta
    Thai Choice punane karripasta
  • 1 spl suhkurt
  • 2 spl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • 250 ml puljongit
  • 400 ml Thai Choice kookospiima
  • soola, pipart

4 inimesele

Valmistamine:

  • Hõõru pardifilee sisse soola ja pipraga
  • Lase toatemperatuuril seista ca pool tundi
  • Prae pardid mõlemalt poolt (alusta külma panniga, siis sulab rohkem rasva välja)
  • Küpseta fileed eelsoojendatud ahjus, 190 kraadi juures 10 minutit ning jahuta
  • Lõika pooleks kirsstomatid
  • Lõika ananass kuubikuteks
  • Lõika tšillist väikesed ribad
  • Prae pardirasvas karripasta, lisa puljong, kookospiim ning maitsesta kaste
  • Lase kastmel korraks keema tõusta
  • Pane potti ananass, tomat ja pardiviilud
  • Dekoreeri basiiliku ja tšilli ribadega

Kui soovid paksemat kastet võid lisada maisitärklist. Serveeri riisiga