Vaja läheb:

  • 200 g seafileed, õhukesteks ribadeks lõigatuna
  • 200 g Thai Choice traditsioonilisi nuudleid Thai Choice traditsioonilised vokinuudlid
    Thai Choice traditsioonilised vokinuudlid
  • 2 sl maapähkliõli
  • 2 küüslauguküünt, hakituna
  • 1 porgand, peenikeste ribadena
  • 200 g pruune või valgeid šampinjone, viilutatuna
  • 1 punane paprika, õhukeste ribadena
  • 1 roheline paprika, õhukeste ribadena
  • 1 dl kanapuljongit
  • peotäis mungoa idusid
  • hakitud rohelist sibulat
  • soola

Valmistamine:

Marinaad:

  • 1 tl Japanese Choice sushi sojakastet
  • väike sorts Thai Choice seesamiõli
  • näpuotsaga valget pipart

Sega marinaadiained ning aseta sealiha marinaadi sisse. Jäta 20 minutiks marineerima.

Keeda traditsioonilisi nuudleid vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale. Kuumuta vokkpannil pool õlikogusest ja voki sealiha, kuni see on värvi muutnud. Tõsta pannilt ära.

Kuumuta pannil ülejäänud õlikogus ja voki küüslauku ning ingverit kuni need muutuvad aromaatseks. Lisa porgand ja voki umbes minutijagu, lisa siis seened ja voki teist samapalju. Lisa paprika, voki veel minut ning kalla siis juurde sealiha, sool ja puljong ning kuumuta läbi.

Viimasena sega juurde nuudlid ja mungoaidud ning sega kõik läbi. Maitsesta soolaga. Puista peale roheline sibul ja serveeri kohe.