Vaja läheb:

  • 200 g seafileed, õhukesteks ribadeks lõigatuna
  • 200 g Thai Choice traditsioonilisi või munanuudleid Thai Choice munanuudlid
    Thai Choice munanuudlid
  • 2 sl maapähkliõli
  • 2 küüslauguküünt, hakituna
  • 1 porgand, peenikeste ribadena
  • 200 g pruune või valgeid šampinjone, viilutatuna
  • 1 punane paprika, õhukeste ribadena
  • 1 roheline paprika, õhukeste ribadena
  • 1 dl kanapuljongit
  • Peotäis mungoa idusid
  • Hakitud rohelist sibulat
  • Soola
  • Marinaad:
  • 1 tl Japanese Choice sushi sojakastet Japanese Choice sushi sojakaste
    Japanese Choice sushi sojakaste
  • Väike sorts Thai Choice seesamiõli Thai Choice seesamiõli
    Thai Choice seesamiõli
  • Näpuotsaga valget pipart

Maitsev ja universaalne nuudliroog, mis sobib hästi nii köögivilja- kui ka lihasõpradele. Kui ingverid-tšillid-küüslaugud hakitud ja liha mõnikümmend minutit marinaadis seisnud, kulgeb kõik vaid loetud minutite jooksul. Nii saabki üsna lihtsa ja kiire vaevaga korraliku taldrikutäie, mis kaob laualt enne kui arugi saad.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Sega marinaadiained ning aseta sealiha marinaadi sisse. Jäta 20 minutiks marineerima.

Keeda traditsioonilisi või munanuudleid vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale. Kuumuta vokkpannil pool õlikogusest ja voki sealiha, kuni see on värvi muutnud. Tõsta pannilt ära.

Kuumuta pannil ülejäänud õlikogus ja voki küüslauku ning ingverit kuni need muutuvad aromaatseks. Lisa porgand ja voki umbes minutijagu, lisa siis seened ja voki teist samapalju. Lisa paprika, voki veel minut ning kalla siis juurde sealiha, sool ja puljong ning kuumuta läbi.

Viimasena sega juurde nuudlid ja mungoaidud ning sega kõik läbi. Maitsesta soolaga. Puista peale roheline sibul ja serveeri kohe.