Vaja läheb:

  • 200 g Thai Choice riisinuudleid Thai Choice riisinuudlid
    Thai Choice riisinuudlid
  • 2 sl Thai Choice magusat tšillikastet Thai Choice magus tšillikaste
    Thai Choice magus tšillikaste
  • 2 sl Thai Choice sojakastet Thai Choice tume sojakaste
    Thai Choice tume sojakaste
  • 2 sl Thai Choice austrikastet Thai Choice austrikaste
    Thai Choice austrikaste
  • 250-300 g tooreid puhastatud krevette
  • 1 väike hiinakapsas või pak soi
  • 2 sl õli praadimiseks
  • 150 g mungoaidusid
  • 1 porgand
  • 1-2 muna
  • 1 paprika
  • 30 g röstitud purustatud India pähkleid
  • Soola ja pipart, veidi suhkrut
  • Serveerimiseks tšillit, koriandrit, laimimahla

Pad Thai on üks kõige klassikalisemaid Tai roogasid – see on lihtne vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga. Soovi korral võid retseptis olevad krevetid asendada kanaga. 

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Leota riisinuudleid kuumas vees umbes 15 minutit kuni pehmenemiseni. Samal ajal tükelda porgand ja teised köögiviljad ning purusta pähklid. Kuumuta vokkpannil õli, lisa krevetid ja prae paar minutit. Lisa munad ja sega. Seejärel lisa eelnevalt leotatud riisinuudlid ning köögiviljad, kuumuta ja sega veelkord.  Seejärel lisa 2 sl Thai-Choice sojakastet, 2 sl Thai-Choice austrikastet, 2 sl Thai-Choice magusat tšillikastet. Soovi korral maitsesta lisaks soola ja pipraga ning sega taas korralikult.
Kaunista idude, pähklite, tšilli ja koriandriga. Serveerimisel pigista peale laimimahla.
Nipp! Nuudlite segamiseks on hea kasutada kahte puidust labidat.