Vaja läheb:

Valmistamine:

  • Krevetid koorida, puhastada ja pesta.
  • Liha lõigata piklikeks kangideks.
  • Liha ja krevetid panna marinaadi Thai Choice magusa tšilli kastmesse, lisada 1 tl. soola, lasta seista 15 min.
  • Pärast marineerimist grillida ja siis lõigata krevetid pooleks ja lihad peenteks laastudeks.
  • Ette valmistada kõik salatiline, pesta, lõigata kangid kurkidest, porgandist laastud, rebida salatist suured tükid, lõigata roheline sibul 10 cm pikkusteks kangideks.
  • Oanuudlid panna keeva vette u. 5 min (kuni pehmenemiseni), seejärel kurnata ja pesta külma veega.
  • Valmistame 2 kastet: Üks neist on juba valmis - Vietnamese Choice kevadrulli kaste ja teine koosneb Japanese Choice sojakastmest, mis on segatud pooleks veega, lisa veel peeneks hakitud ingver ja tšilli ning laimimahl. Vajadusel lisa kastmele pisut suhkrut.

Ideaalis istutakse laua taga ja kõik saavad valmistada endale meelepäraste koostisosadega rullid ise.

Kõik toorained on laual eraldi serveeritud.