Vaja läheb:

  • 250 g punased läätsed
  • 1 tl oliiviõli
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 1 tl köömnepulbrit
  • 1 tl karripulbrit
  • pool sidrunit
  • peotäis värsket koriandrit
  • 1 küüslauguküün
  • 50 ml KARA kookospiima KARA kookospiim
    KARA kookospiim
  • Sool ja pipar maitse järgi

Valmistamine:

Loputa läätsed külma veega, seejärel lisa topelt kogus vett, kuna läätsed paisuvad üle kahekorra ja keeda 10 - 15 minutit.
Nõruta läätsed ja vala ülejäänud vesi ära.
Lisa läätsedele KARA kookospiim, küüslauk, värske koriander, sidrunimahl, karripulber, köömnepulber, paprikapulber, oliiviõli, sool ja pipar ning püreesta ühtlaseks.
Serveeri kohe või pane külmkappi paariks tunniks seisma.
Valminud hummust võid maitsestada hakitud koriandriga ja serveerida näkileival või köögiviljadega dipikastmeks.