Vaja läheb:

  • 1 kg värsket kalafileed (näiteks lõhe või forell)
  • 4-5 sidrunit
  • 3-4 rohelist sibulat
  • 1 värsket kurki
  • 2-3 tomatit
  • 2 paprikat
  • 400 ml KARA UHT kookoskreemi KARA kookoskreem
    KARA kookoskreem
  • Sool ja pipar maitse järgi

Valmistamine:

Pese kalafilee ja lõika väikesteks suupärasteks tükkideks ning pane kaussi.
Pigista sidrunimahla kalale.
Sega kala hästi läbi, kata pealt kinni ja pane külmikusse marineerima pool tundi kuni üleöö.
Tükelda roheline sibul, tomatid ja paprika.
Koori kurk, viiluta pikuti pooleks ja kraabi teelusikaga seemned kurgist välja. Lõika suupärasteks tükkideks.
Võta kala külmkapist, lisa kurk, tomatid, paprika ja roheline sibul.
Vala peale KARA UHT kookoskreem ja sega korralikult läbi.
Maitse, lisa vajadusel soola ja pipart.
Serveeri jahutatult kartuli või jasmiiniriisiga.