Vaja läheb:

  • 200 g kondita kana
  • 30 g kanaliha
  • 20 ml KARA kookospiim KARA kookospiim
    KARA kookospiim
  • 20 g sibulat
  • 10 g oliiviõli
  • 20 g šampinjone (kaunistamiseks)
  • 10 g sibulat (kaunistamiseks)
  • 5 g peterselli

Valmistamine:

Keeda kondita kanaliha, kuni kana on valmis, eemalda liha. Keemispuljong jäta alles, osa sellest läheb hiljem roa valmistamise juures vaja.
Tükelda kana ja sibul ning prae pannil läbi. Lisa kondita kana.
Kuumuta veel mõned minutid ja lisa puljong.
Keeda vedelikku veidi vähemaks, sega juurde KARA kookospiim.
Lase kookoskreemil pisut pakseneda ja maitsesta tükeldatud peterselliga. Kaunistamiseks võid kasutada šampinjone ja sibulat.
Serveeri koos tagliatelle pastaga või väikeste kartulitega (Pariisi).