Vaja läheb:

  • 25 g kaerahelbeid
  • 200 ml KARA kookosvett KARA 100% kookosvesi
    KARA 100% kookosvesi
  • 25 ml KARA kookospiima KARA kookospiim
    KARA kookospiim
  • 2-3 mandariini klementiin (umbes 115 – 225g)
  • 0,25 tl kurkumipulbrit
  • 10g värsket ingverit
  • 0,25 tl vaniljeekstrakti
  • 1 tl mett

Valmistamine:

Koori värske kurkum ja ingver ning haki jämedad viilud.
Jahvata blendris peeneks kaerahelbed. Lisa ülejäänud koostised (madariinid, kurkum, ingver, mesi, vaniljeekstrakt, kookospiim ja kookosvesi) samuti blendrisse ja püreesta ühtlaseks massiks.
NIPP! Paksema smuuti jaoks lase enne serveerimist umbes 5 min seista.