Vaja läheb:

  • 200 ml kookoskreemi KARA kookoskreem 17%
    KARA kookoskreem 17%
  • 200 g kaera (digestive) küpsiseid
  • 250 ml vahukoort
  • 170 g tuhksuhkrut
  • 200 g toatemperatuuril toorjuustu
  • 100 g sulatatud võid
  • 2 spl mett
  • 1 tl vaniljeekstrakti
  • piparmündilehti
  • viigimarju
  • mustikaid
  • vaarikaid
  • kuivatatud kookoshelbeid

Valmistamine:

Purusta kaera (digestive) küpsised, sega sulatatud või ning meega. Täida koogivorm küpsetuspaberiga ja suru küpsisesegu tihkelt koogivormi põhja. Tõsta koogivorm külmkappi 10-20 minutiks kuniks valmistad täidise. Täidise valmistamiseks vahusta esmalt vahukoor, seejärel vahusta eraldi kausis toorjuust ja suhkur ühtlaselt kreemjaks massiks. Lisa toorjuustukreemile vaniljeekstrakt, Kara kookoskreem ning viimasena ettevaatlikult vahukoor.

NIPP! Sega vahukoort aeglaste liigutustega, et see ei kaotaks oma õhulisust. 
Võta koogipõhi külmkapist välja ja vala sellele täidis. Kata koogivorm tihedalt toidukilega ja tõsta külmkappi vähemalt 2-4 tunniks või hoia üleöö külmikus.

Enne serveerimist kaunista juustukook endale meelepäraselt, näiteks kuivatatud kookoshelveste, vaarikate, mustikate, viigimarjade ning piparmündilehtedega.