Vaja läheb:

Valmistamine:

Eeltöö:  Soovi korral keeda ise *galangali puljong –0,5 liitri vee kohta 2-3 tk igat kuivatatud produkti (pane üleöö likku kuivatatud galangal, kahvrilaim ja sidrunhein, seejärel keeda leotist ca 1 tund ja kurna). Puhasta krevetid. Puhasta seened ja lõika sektoriteks. Keeda kanapuljong. Pigista laimist mahl välja.

Töö: Keeda supileem kanapuljongist, galangali puljongist ja kookospiimast. Lisa krevetid ja seened ning keeda paar minutit. Sega serveerimiskausis kokku 0,5 spl laimimahla ja 1 tl Tom Yum pastat. Kui soovid, võid kogu supipasta ja laimimahla potti lisada ja supi korraga valmis keeta. Pane supp kaussi ja raputa peale rebitud koriandri lehti.

Serveerides võid kaunistada tšilliribadega.