Valmistamine:
Loputa nuudlid külmas vees ja seejärel leota soojas vees umbes 10 minutit ning kurna. Samal ajal puhasta ja koori aedviljad (porgand, valge kapsas, sibul, paprika). Lõika aedviljad pikkadeks peenikesteks ribadeks ja aseta eraldi kaussidesse. Koori ja riivi ingver ning küüslauk läbi peene riivi. Kui kõik ettevalmistus on tehtud on aeg hakata praadima. Kuumuta vokkpann ja lisa õli. Prae läbi küüslauk ja ingver. Lisa lahti klopitud muna ja kuumuta ja sega kuni muna on valmis. Lisa porgand, kapsas ja sibul. Kui esimesed aedviljad on umbes 2 minutit praadinud lisa paprika ja nuudlid. Kuumuta segades umbes 3 minutit. Maitsesta pannitäis vastavalt oma maitsele 1-2 spl austrikastme ja 1-2 spl sojaga. Lisa valget pipart, hakitud tšilli ja rebitud koriander. Serveeri.