Valmistamine:
1. Sega hakklihasse riivitud ingver ja hakitud küüslauk, maitsesta soola ja pipraga, jäta maitsestuma
2. Valmista ette teised koostisosad – riivi kapsas õhukeseks, haki roheline sibul ning kastme jaoks sega majonees ja sriracha kaste. Maitsesta kaste soovi korral veel kastet soola-pipraga.
3. Jaga hakkliha neljaks ja vormi ühtlased burgerikotletid. Pane kaussi Teriyaki kaste (ja soovi korral ka ananassimahl) ning grillimisel pintselda seda ohtralt kotlettidele. Küpseta kotletid soovitud küpsusastmele.
4. Soojenda grillil ka kuklid ning alusta burgeri kokku panemist.
5. Head nautimist!
Nipid!
* Kõige põnevam on burgerit nautida nö.vanakooli moodi pabertaskust! Nii saad soovi korral burgerit kastmega kasvõi üle ujutada ning kõik maitsed on nautimiseks koos.
* Burgeri kukli krõbeda sisemise kooriku saamiseks võib natuke võid enne grillimist peale määrida.
* Kui ostad ananassikonservi kastme jaoks, võid burgeri vahele ka proovida grillida ananassiviilu!