Valmistamine:
Sega kokku kalakaste, riisiäädikas, seesamiõli, suhkur või mesi ning peeneks hakitud küüslauk, tšillipipar ja ingver. Puhasta filee kelmetest ja tõsta marinaadi vähemalt 4-ks tunniks kuni üle öö. Marinaadis olnud liha puhasta marinaadist, patsuta kuivaks ja jäta enne grillimist umbes tunniks ajaks toatemperatuurile. Toatemperatuurile viidud liha küpseb mahlasemaks kui otse külmkapist grillile tõstetud liha. Grilli eelkuumutatud ja õliga määritud kuumal grillil igast küljest, liha aeg-ajalt keerates ja kokku ca 20-25 minutit. Peale grillilt tõstmist jäta liha umbes 15 minutiks puhkama, et mahlad välja ei jookseks. Lõika terava noaga paraja paksusega viilud. Serveerides puista peale värskeid ürte ja jahvata soovi korral peale musta pipart.