Valmistamine:
Sega kausis omavahel kookoskreem, punase karri pasta, ingver, küüslauk ja pruun suhkur. Maitsesta marinaad laimimahla ja soola ning pipraga. Lõika kanafileed horisontaalselt pooleks ehk õhemaks. Nii tagad selle, et kanafilee küpseb ühtlaselt läbi ja ei jää seest tooreks. Tõsta fileed marinaadi ja jäta vähemalt paariks tunniks marineerima. Enne grillimist tõsta fileed toatemperatuurile. Puhasta liha üleliigsest marinaadist ja grilli siis õliga määritud ja eelkuumutatud grillil mõlemalt poolt kuldseks. Võid grillimiseks fileed ka resti vahele pista. Küpsust võid kontrollida kõige paksemasse kohta sissetorget tehes. Väljavoolav lihamahl peab olema selge, mitte roosakas. Peale grillilt tõstmist jäta liha umbes 10-15 minutiks puhkama, et mahlad välja ei jookseks. Serveerides puista peale värsket koriandrit ja jahvata soovi korral peale musta pipart.