Vaja läheb:

  • 300 g Thai Choice traditsioonilisi vokinuudleid Thai Choice riisinuudlid
    Thai Choice riisinuudlid
  • 2-3 sl Thai Choice kookosõli Thai Choice öko külmpress kookosõli
    Thai Choice öko külmpress kookosõli
  • 400 g kanafileed, õhukeste ribadena
  • 3 küüslauguküünt, hakituna
  • 4 rohelise sibula valget osa, õhukeste ratastena
  • 200 g šampinjone, tükeldatuna
  • 1 suvikõrvits, õhukeste ribadena
  • 1 paprika, õhukeste ribadena
  • Serveerimiseks: hakitud rohelist sibulat, värskeid idusid
  • Soola ja pipart
  • Vürtsikas maapähklikaste:
  • 3-4 sl sojakastet
  • 2 sl maapähklivõid
  • 2 sl Thai Choice riisiäädikat Thai Choice riisiäädikas 300ml
    Thai Choice riisiäädikas 300ml
  • 1-2 sl Thai Choice sriracha kastet Thai Choice Sriracha tšilli-küüslaugu kaste
    Thai Choice Sriracha tšilli-küüslaugu kaste
  • 1 sl tärklist
  • 1 tl Thai Choice seesamiõli Thai Choice seesamiõli
    Thai Choice seesamiõli
  • Soovi korral veidi tšillihelbeid

Lihtne ja kiire vokiroog kana ja köögiviljadega on nii argiõhtu päästjaks kui ka lihtsalt mõnusaks kõhutäieks. Vokiroogadele omaselt võtavad kõige enam aega ettevalmistustööd. Kui segamised, hakkimised ja tükeldamised on tehtud, saab selle parajalt vürtsika roa loetud minutite jooksul pannil kokku vokkida.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja jahuta. Tõsta kõrvale. 

Sega kastme ained ühtlaseks. Maitsesta endale sobivaks ja tõsta kõrvale. 

Kuumuta pannil osa õlist. Maitsesta õhukesed kanaribad soola ja pipraga ning voki kuumal pannil umbes 3-4 minutit, kuni kana on läbiküpsenud ja värvi muutnud. Tõsta kana pannilt ära.  

Kalla pannile täiendav kogus õli. Voki kiirelt kuumal pannil rohelise sibula valgeid osasid koos küüslauguga. Lisa pannile suvikõrvits, seened ja paprika ja voki paari minuti jooksul läbi. Kalla pannile kaste, lisa nuudlid ja eelnevalt vokitud kanafilee, sega ning kuumuta kõik koos läbi. Serveerimisel lisa hakitud rohelist sibulat ja värskeid idusid.