Valmistamine:
Marinaadi valmistamiseks sega omavahel ingver, küüslauk, suhkur, Hoisin kaste, 2sl sojakastet, 1sl riisiäädikat ja 2tl seesamiõli. Sega kõik ühtlaseks. Aseta puhastatud ja suupärasteks tükkideks tükeldatud liha kaussi või karpi ning kalla peale marinaad. Jäta vähemalt paariks tunniks kuni üle öö marinaadi. Umbes tund enne grillimist tõsta liha toatemperatuurile. Lükka lihatükid vardasse ja grilli mõlemalt küljelt umbes 5 minutit. Serveerides puista peale hakitud värsket rohelist sibulat.
Vokitud nuudlisalati jaoks kalla nuudlid üle keeva veega ja jäta 5 minutiks paisuma. Kurna nuudlid sõelal ja tõsta kõrvale. Sega väikeses kausis omavahel 2-3sl sojakastet, 2tl riisiäädikat ja 1sl seesamiõli. Kuumuta vokkpannil õli ning voki köögivilju kiirelt mõne minuti jooksul. Lisa nuudlid, kuumuta läbi ja kalla siis peale eelnevalt kokku segatud kaste. Sega läbi, maitsesta vajadusel soola ja pipraga ning puista peale hakitud rohelist sibulat. Serveeri koos Thai Choice Som Tum salatikastmega, mida saab igaüks oma nuudlitele peale piserdada.