Vaja läheb:

  • 700-800 g kanakintsuliha, tükeldatuna
  • Õli vokkimiseks
  • Serveerimiseks Thai Choice Som Tum salatikastet Thai Choice Som Tum salatikaste
    Thai Choice Som Tum salatikaste
  • 1 punane paprika, peenete ribadena
  • 1 porgand, peenete ribadena
  • 1 suvikõrvits, peenete ribadena
  • Pool värske kapsa pead, õhukeste ribadena
  • 1 pakk ehk 250 g Thai Choice wok nuudleid Thai Choice traditsioonilised vokinuudlid
    Thai Choice traditsioonilised vokinuudlid
  • Serveerimiseks hakitud rohelist sibulat
  • 3 tl Thai Choice seesamiõli Thai Choice seesamiõli
    Thai Choice seesamiõli
  • 3 sl Thai Choice riisiäädikat Thai Choice riisiäädikas 300ml
    Thai Choice riisiäädikas 300ml
  • 3-4 sl Thai Choice tumedat sojakastet Thai Choice tume sojakaste
    Thai Choice tume sojakaste
  • 3 sl Thai Choice Hoisin kastet Thai Choice Hoisin kaste
    Thai Choice Hoisin kaste
  • 1 sl pruuni suhkrut
  • 2 küüslauguküünt, hästi peeneks hakituna
  • Väike jupp ingverit, hästi peeneks hakituna
  • Soola ja pipart

Hoisin kaste on hästi rikkaliku tummise sügava maitsega kaste, mis aitab igale marinaadile korraliku maitsevõimenduse anda. Selline marinaad sobib väga hästi ka sealihaga kombineerimiseks. Kanakintsuliha jääb grillides mahlasem kui filee, seega tasub siia marinaadi tõsta just nahata ja kondita kanakintsuliha. Juurde paku mahedamaitselist nuudli-köögiviljasalatit, mida võid serveerida kas soojana või külmana.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Marinaadi valmistamiseks sega omavahel ingver, küüslauk, suhkur, Hoisin kaste, 2sl sojakastet, 1sl riisiäädikat ja 2tl seesamiõli. Sega kõik ühtlaseks. Aseta puhastatud ja suupärasteks tükkideks tükeldatud liha kaussi või karpi ning kalla peale marinaad. Jäta vähemalt paariks tunniks kuni üle öö marinaadi. Umbes tund enne grillimist tõsta liha toatemperatuurile. Lükka lihatükid vardasse ja grilli mõlemalt küljelt umbes 5 minutit. Serveerides puista peale hakitud värsket rohelist sibulat. 

Vokitud nuudlisalati jaoks kalla nuudlid üle keeva veega ja jäta 5 minutiks paisuma. Kurna nuudlid sõelal ja tõsta kõrvale. Sega väikeses kausis omavahel 2-3sl sojakastet, 2tl riisiäädikat ja 1sl seesamiõli. Kuumuta vokkpannil õli ning voki köögivilju kiirelt mõne minuti jooksul. Lisa nuudlid, kuumuta läbi ja kalla siis peale eelnevalt kokku segatud kaste. Sega läbi, maitsesta vajadusel soola ja pipraga ning puista peale hakitud rohelist sibulat. Serveeri koos Thai Choice Som Tum salatikastmega, mida saab igaüks oma nuudlitele peale piserdada.