Vaja läheb:

  • 500 g kanakoiba
  • 1 sibul, hakituna
  • 3-4 küüslauguküünt, hakituna
  • Väike tükk ingverit, hakituna
  • 2 tl Thai Choice rohelise karri pastat Thai Choice roheline karripasta
    Thai Choice roheline karripasta
  • 1-2 tl suhkrut
  • 2 sl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • 4 dl kanapuljongit
  • 400ml Thai Choice kookoskreemi Thai Choice kookoskreem
    Thai Choice kookoskreem
  • 3 porgandit, tükeldatuna
  • 4 kartulit, tükeldatuna
  • 1 väiksem bataat, tükeldatuna
  • Õli praadimiseks
  • Soola ja pipart, vajadusel
  • Serveerimiseks värsket koriandrit või peterselli
  • Soovi korral Thai Choice pruuni riisi niitnuudleid Thai Choice pruuni riisi niitnuudlid
    Thai Choice pruuni riisi niitnuudlid

Ühepajatoit on paljude lemmikuks, kuid väga maitsev ja maitseüllatust pakkuv jääb ühepajatoit ka aasiapärases maitsekombinatsioonis. Siin ühepajatoidus on võtmesõnadeks särtsakas roheline karripasta, soolakas kalakaste ja külluslik kookoskreem, mis suudavad muidu nii tuttavlikele kanale, porgandile ja kartulile hoopis teise maitsevärvingu anda. Tasub kindlasti järele proovimist.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Maitsesta kanatükid soola ja pipraga ning pruunista pannil kuuma õli sees mõlemalt poolt. Tõsta pannilt ära. Puhasta vajadusel pann või võta suurem kõrgete äärtega pann ja kuumuta siis pannil õli. Hauta keskmisel kuumusel sibulat, küüslauku ja ingverit mõned minutid. Lisa pannile rohelise karri pasta ja kuumuta läbi. Lisa siis suhkur, kalakaste, puljong ja kookoskreem. Kuumuta keemiseni ning lisa siis eelnevalt läbi praetud kana. Hauta vaiksel kuumusel umbes 20 minutit, lisa siis sama leeme sisse köögiviljad ning hauta veel umbes 20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Serveerimisel puista peale värsket hakitud koriandrit või peterselli. Soovi korral võid juurde pakkuda keedetud riisi või Thai Choice pruuni riisi niitnuudleid.