Vaja läheb:

Imelihtne ja tõeliselt maitsev köögiviljakarri krevettidega peaks kõigi mereannisõpradele meele järgi olema. Maitsevõluriks on siin koosluses rohelise karri pasta koos kookospiimaga, mis aitab nii krevettidele kui ka köögiviljadele ideaalse maitseraamistuse anda.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Kuumuta potis kookosõli keskmisel kuumusel ja hauta selle sees rohelise karri pastat mõnikümmend sekundit, kuni see muutub aromaatseks. Lisa kuum vesi ja kooospiim ja lase keema tõusta. Tõsta potti köögiviljad ja kuumuta mõned minutid. Lisa ka kalalaste ja suhkur. Viimasena lisa tiigerkrevetid ja kuumuta mõne minuti jooksul läbi, kuni krevetid on värvi muutnud. Kontrolli veel maitseid, lisa värsket koriandrit, laimisektoreid ja serveeri kas riisi või Thai Choice pruuni riisi nuudlitega.