Valmistamine:
Kuumuta kastrulis soolaga maitsestatud vesi ning keeda nuudleid paar minutit. Nõruta sõelal.
Sega kokku austrikaste, kalakaste, riisiäädikas, vesi ja veidi suhkrut. Sega kuni suhkur on lahustunud. Tõsta kaste kõrvale.
Kuumuta pannil õli ning tõsta siis pannile küüslauk ja ingver. Prae kiirelt umbes minuti jooksul läbi ja lisa siis pannile kanaribad. Prae kanafilee läbi, kuni see on värvi muutunud ja läbi küpsenud. Selleks kulub paar minutit. Lisa pannile Hiina kapsas, porgand ja brokoli. Prae läbi, kuni köögivili on poolküps, kuid veel krõmpsuv umbes 5 minuti jooksul. Kalla kana ja köögiviljad üle eelnevalt kokku segatud kastmega, sega läbi ja lisa siis pannile nuudlid. Kuumuta pannitäis veel kord läbi, puista üle värske hakitud rohelise sibulaga ja serveeri kohe. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.