Vaja läheb:

Igapäevasteks põhitoiduaineteks on Tais riis ja riisinuudlid, mille kõrvale pakutakse sageli kala, mereande ja kana, nii frititult, vokitult, grillitult kui ka aurutatult.

Kogus: ühele

Valmistamine:

  • Pane nuudlid käesooja vette likku. Puhasta krevetid kõhu all asetsevast soolest, lõika seljale pikivagu ja keeda 1 minut. Valmista puljong.
  • Sega serveerimiskausi põhjas kokku sojakaste ja vürtsikas mereannikaste.
  • Pane vesi keema, lisa äädikas, löö sisse muna ja keeda 3 minutit. Võid muna keetmisel kasutada ka toidukilet. Sel juhul lisa kilesse tilk toiduõli.
  • Pane serveerimiskaussi keedetud krevetid ja leotatud nuudlid (kui nuudlid ei ole piisavalt pehmeks ligunenud, kasta need korraks keevasse vette). Lisa puljong ja muna. Serveeri koriandri ja rohelise sibula puistega.