Vaja läheb:

Krõmpsuvatel salatilehtedel serveeritud krõbedaks frititud riisi niitnuudlid koos parajalt vürtsika hakklihaga on mõnus amps, mis tavaliselt kaob laualt loetud minutitega. Riisinuudlite asemel võid kasutada ka õhukesi oanuudleid. Kuumas õlis praadides muutuvad need mõnusalt õhuliseks ja krõmpsuvaks. Veisehakkliha võid asendada soovi korral seguhakklihaga ja tšillipipart lisada vastavalt sellele, kui terava toidu sõber sa oled.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Alusta esmalt riisinuudlite valmistamiseks. Selleks kuumuta potis või kastrulis mõni sentimeeter õli ja tõsta siis kuuma õli sisse osade kaupa riisinuudlid. Võid nuudlid kääride abil pisut lühemaks lõigata, nii on neid lihtsam friteerida. Õli peab olema nii kuum, et nuudlid kohe peale õli sisse tõstmist end õhuliseks tõmbavad. Friteeri mõned sekundid ja tõsta siis nuudlid vahukulbi abil majapidamispaberile nõrguma.  

Valmista hakkliha. Selleks kuumuta pannil veidi õli ja prae küüslauk ja ingver mõne minuti jooksul läbi. Lisa hakkliha ja prae, kuni hakkliha on värvi muutunud. Lisa pannile tükeldatud paprika, prae kiirelt läbi ja maitsesta siis pannitäis teriyaki kastme, austrikastme ja riisiäädikaga. Lase veidi aega podiseda, et pannitäis kuivemaks tõmbaks. Vajadusel lisa soola ja pipart ning kui soovid vürtsikamat tulemust, võid veel hakitud tšillit lisada. Sega juurde värske hakitud koriander või petersell.  

Haruta salatilehed varre küljest lahti nii, et nad moodustaksid kausikese. Tõsta igasse kausikesse krõbedaid riisinuudleid, säti sinna peale hakkliha-paprikasegu ning viimistle suupiste magusa tšillikastmega.