Vaja läheb:

  • 2 dl Thai Choice rohelise karri pastat Thai Choice roheline karripasta
    Thai Choice roheline karripasta
  • 400 ml Thai Choice purk kookospiima Thai Choice kookospiim
    Thai Choice kookospiim
  • 200 g suhkruherneid
  • 300 g valge kala fileed, tükeldatuna
  • 2 sl Thai Choice kalakastet Thai Choice kalakaste
    Thai Choice kalakaste
  • Serveerimiseks punast tšillit ja koriandrit, hakituna
  • Laimimahla
  • Aurutatud basmati riisi serveerimiseks

Aromaatne roheline karri on hästi tuntud Tai köögi maitseküllane klassik. Thai Choice rohelise karri pastast võib lihtsa vaevaga teha kookospiimaga kreemise kastme kala ja köögiviljadega, mida sobib serveerida basmati riisi või ka nuudlitega. Tagasihoidliku välimuse taha peidab end tõeline maitsepomm. Kalana sobib siin kastmes nii valge kala kui ka lõhelised ja kui oled mereanni sõber, võid siin kasutada hoopis hiidkrevette.  

Kogus: 2-le 

Valmistamine:

Tõsta rohelise karri pasta pannile või potti, lisa veidikene kookospiima, sega läbi ja kuumuta, kuni segu hakkab kergelt mullitama. Lisa nüüd ülejäänud kookospiim, lase keema tõusta ja lisa suhkruherned. Keeda umbes 1 minut. Lisa nüüd kala ja kuumuta umbes 3-5 minutit sõltuvalt kala paksusest, kuni kala on läbi küpsenud. Maitsesta kaste paari lusikatäie kalakastme ja laimimahlaga. Serveerides puista peale hakitud värsekt tšillit ja koriandrit. Paku juurde aurutatud basmati riisi. Serveeri kohe.