Valmistamine:
Alusta kanaliha marineerimisest. Selleks sega omavahel kookoskreem, punase karri pasta, sool ja pipar. Tõsta sinna segu sisse kanaliha ja jäta mõneks tunniks kuni üle öö marineerima.
Sega omavahel panko paneering ja röstitud sibulad. Vajadusel töötle röstitud sibul köögikombainis pisut peenemaks. Tõsta kanaribad paneeringu sisse ja veereta neid nii, et nad oleksid üleni kaetud.
Piserda ahjuplaadile veidi õli. Laota sinna ahjuplaadile ka kanatükid. Piserda kanatükke õliga ja tõsta eelkuumutatud 220 kraadisesse ahju. Küpseta 7-10 minutit, keera siis kanatükid ümber ja küpseta veel teist samapalju, kuni kana on kuldne ja krõbe. Tõsta ahjust.
Sega kokku dipikastme ained ja maitsesta endale parajaks. Serveeri dipikastet koos krõbedate kanaribadega. Juurde võid sättida veel laimisektoreid.