Valmistamine:
Kuumuta ahi 180 kraadini. Purusta köögikombainis küpsised ning sega need sulatatud võiga ja kookoshelvestega. Suru purutainas küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva küpsetusvormi põhjale (sobib väiksemat sorti ca 20-22 cm läbimõõduga vorm). Küpseta ahjus 6-8 minutit, kuni põhi hakkab kergelt pruunistuma.
Sega omavahel täidise ained – kondenseeritud kookoskreem, toorjuust, vanillisuhkur, laimimahl ja –koor. Kalla eelküpsetatud põhjale ning aseta ahju umbes 20-25 minutiks, kuni kook hakkab äärtest pruunistuma ning keskelt veel kergelt võbeleb. Tõsta kook jahedasse ja lase vähemalt paari tunni jooksul täielikult jahtuda. Jahedas kalgendub koogi täidis. Kaunista kook kookoshelveste, laimiviilude ja riivitud laimikoorega.