Vaja läheb:

Liharoogadele seltsiks sobib hästi sättida köögiviljavardaid. Maitseküllased grillitud köögiviljad on nauditavad ka omaette roana, aga sobivad hästi ka lisandiks erinevate liha- ja kalaroogade juurde. Köögivilju võid ise vastavalt oma soovile või eelistusele või hooajale kombineerida.

Kogus: 4-le

Valmistamine:

Tõsta küüslauk, koriander, kalakaste, sriracha, seesamiõli koos veidikese veega purustajasse või köögikombaini ja töötle ühtlaseks pastaks. Tõsta tükeldatud köögiviljad kaussi ja kalla peale marinaad. Sega hoolikalt läbi ja jäta umbes 1 tunniks marineerima.

Torka siis köögiviljad vardasse ning grilli kuumal grillil 10-12 minutit vardaid aeg-ajalt keerates kuni köögiviljad on valmis. Köögivili võib jääda kergelt krõmpsuv.

Serveeri kohe koos meelepärase kastmega kas iseseisva roana või lisandina liha-, kala- või mereanniroogade juurde.