Valmistamine:
Kuumuta pann või vokkpann keskmisel kuumusel. Riisu kookoskreemi pealt ca 4 sl kreemisemat kookoskreemi, tõsta pannile ja kuumuta, kuni see hakkab mullitama. Lisa sinna sisse Masaman karripasta, sega läbi ja kuumuta mõne minuti jooksul, kuni segu muutub „helbeliseks“. Lisa pannile tükeldatud baklažaan ja sega pastaga läbi. Kuumuta paar minutit ja lisa siis pannile ülejäänud kookoskreem, suhkur ja kalakaste. Võid lisada ka veidi vett. Kastet peaks olema nii palju, et see kataks baklažaani. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja hauta umbes 15 minutit või seni, kuni baklažaan on pehme ja läbi küpsenud. Lisa brokoli õisikud ja hauta veel 3-5 minutit. Maitsesta kaste laimiamahlaga ning vajadusel lisa veel soola või kalakastet. Serveerides puista peale värsket basiilikut või koriandrit ja paku juurde riisi või kinoad.