Valmistamine:
Kuumuta pann pliidil keskmisel kuumusel.
Lisa 2 dl ehk umbes pool purki kookoskreemi. Sega enne lisamist kookoskreem läbi kui ta on kihistunud. Hauta kookoskreemi pidevalt segades umbes 5-6 minutit, kuni see on kokku keenud. Kuumutades võib kookoskreem muutuda „helbeliseks“, aga ära lase end sellest segada.
Lisa Masaman karripasta ja sega kõik ühtlaseks. Kuumuta veel 2-3 minutit ja lisa siis veiselihast lõigatud ribad. Sega need pannil oleva pastaga läbi ja kalla siis peale vesi ja ülejäänud kookoskreem. Lisa ka kartulid, laimimahl, suhkur ja kalakaste.
Sega kõik läbi, lase keema tõusta, alanda kuumust ning hauta vaiksel kuumusel 10-15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Maitsesta kaste ja lisa vajadusel kas soolasuse tõstmiseks kalakastet. Hapu maitse suurendamiseks lisa laimimahla.
Serveeri karrit koos aurutatud riisiga ja serveerides lisa kastmele röstitud hakitud maapähkleid, värsket koriandrit ja soovi korral ka hakitud tšillipipart.