Vaja läheb:

Mahedas ja maitseküllases Panang karri kanafilee, paprika ja roheliste hernestega maitseb ühtmoodi hästi nii suurtele kui väikestele. Mõõdukalt vürtsikas kaste peaks kõigile sobima ja kes soovib teravamaid elamusi, võib kastmele omalt poolt veidi tšillihelbeid või hakitud värsket tšillit lisada.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Kuumuta pliidil pannil kookosõliga keskmisel kuumusel.

Lisa õli sisse hakitud sibul ja hauta umbes minutijagu. Lisa pannile ka tükeldatud paprika ja küüslauk ning hauta 2-3 minutit. Lükka paprika panni äärtesse ja lisa panni keskele Panang karri ja maapähklivõi.

Kuumuta pastad läbi mõne minuti jooksul, et aroomid vallanduksid. Sega pannitäis läbi ja lisa siis kaffirlaimi lehed (või loorberilehed), kookospiim ja kalakaste. Sega kõik läbi ja lisa siis kastme sisse kana.

Lase keema tõusta, alanda kuumust ning hauta vaiksel kuumusel pannitäit 10-15 minutit, kuni kana on läbi küpsenud. Lisa rohelised herned ja kuumuta veel 1-2 minutit. Tõsta pannilt, kontrolli maitseid ja lisa värsked ürdid.  

Serveerides võid juurde pakkuda aurutatud riisi, riisinuudleid või hoopis kinoad.