Vaja läheb:

Hoisin kastme abil saab kiirelt ja lihtsa vaevaga ahjus küpsetatud maitseküllase kanaroa valmistada. Paku sinna juurde kas riisi või ka nuudleid ning võid kindel olla, et maitseb see nii suurtele kui väikestele.  

Kogus: 4-le 

Valmistamine:

Sega omavahel hoisin kaste, hakitud küüslauk, osa rohelisest sibulast, sojakaste ja seesamiõli. Maitsesta marinaad musta pipraga ja tõsta kanakintsud marinaadi sisse vähemalt paariks tunniks kui üle öö.  

Tõsta siis kanakintsud koos marinaadi ahjunõusse ja küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit.

Küpsemise ajal võid kanakintsusid veel marinaadiga mõned korrad kasta. Tõsta ahjust, puista peale rohelist sibulat. Paku juurde kas aurutatud riisi, nuudleid või köögivilju.