Valmistamine:
Pese ja puhasta sinimerekarbid. Koputa lahtised karbid läbi ja kui nad end kinni ei tõmba, viska ära nii lahtised kui ka katkised karbid.
Kuumuta suurema poti põhjas oliiviõli ning hauta keskmisel kuumusel sibulat koos näpuotsatäie soolaga, kuni sibul on läbipaistev. Lisa potti Panang karri pasta ja sega läbi.
Kalla vaikselt ja pidevalt segades juurde kookoskreem ning sega, kuni kaste on ühtlaselt segunenud. Sega juurde suhkur ja kalakaste. Lase keema tõusta ja lisa siis potti puhastatud sinimerekarbid. Aseta potile kaas peale ja kuumuta sinimerekarpe 7-10 minutit.
Raputa potti aeg-ajalt, et karbid ühtlaselt läbi küpseksid. Enne serveerimist lisa hakitud värsket koriandrit ja hakitud tšillit.
Serveerides võid juurde pakkuda saia, mida saab kookosleeme sisse kasta.