Sushi valmistamine
Sushi valmistamine on lihtne ja tulemus maitsev, vaja on vaid õigeid koostisosi.
Vaja läheb:
- Japanese Choice sushi riis
- Japanese Choice sushi matt
- Japanese Choice sushi äädikas
- Japanese Choice sushi sojakaste
- Japanese Choice sushi nori lehed
- Japanese Choice sushi pulgad
- Japanese Choice wasabi pasta
- Japanese Choice sushi marineeritud ingver
- värsket kala
- kurk ja/või avokaado
Valmistamine:
- Pese riis ja jäta see külma vette likku 10 minutiks. Lisa uus vesi 500 g riisile 500 ml (u 2 cm jääb vett riisi peale), aseta keema madalasse kaanega potti. Kui riis keeb, vähenda kuumust oluliselt ja auruta ülejäänud 15-20 minutit. Lisa Japanase Choice sushi äädikat 5-6 spl, sega ja jäta riis jahtuma toa temperatuurini.
- Lõika köögiviljad.
- Puhasta kala ja lõika sobivad ribad.
- Aseta bambusematile riis, köögiviljad, kala ja keera nori rulli.
- Selleks, et sushiriis ei läheks mati vahele, kata matt toidukilega.
- Serveeri sojakastme, wasabi pasta ja ingveriga