Sushi valmistamine

Sushi valmistamine on lihtne ja tulemus maitsev, vaja on vaid õigeid koostisosi.

Vaja läheb:

Valmistamine:

  1. Pese riis ja jäta see külma vette likku 10 minutiks. Lisa uus vesi 500 g riisile 500 ml (u 2 cm jääb vett riisi peale), aseta keema madalasse kaanega potti. Kui riis keeb, vähenda kuumust oluliselt ja auruta ülejäänud 15-20 minutit. Lisa Japanase Choice sushi äädikat 5-6 spl, sega ja jäta riis jahtuma toa temperatuurini.
  2. Lõika köögiviljad.
  3. Puhasta kala ja lõika sobivad ribad.
  4. Aseta bambusematile riis, köögiviljad, kala ja keera nori rulli.
  5. Selleks, et sushiriis ei läheks mati vahele, kata matt toidukilega.
  6. Serveeri sojakastme, wasabi pasta ja ingveriga

Vaata detailsemat õpetust videost